Dienstag, 3. Februar 2009

Ραδιοφωνικές εκπομπές περί οικογένειας και παιδιά και για παιδιά

Εκπομπές περί οικογένειας και παιδιά και για παιδιά τις οποίες μπορείτε να ακούτε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Πηραΐκή Εκκλησία :

Ακούστε την εκπομπή “ Μαζί με τους γονείς “ κάθε Τετάρτη στις 12.15 το μεσημέρι .
Την εκπομπή παρουσιάζει ο πρωτοπρεσβύτερος Βασίλειος Τσιμούρης

Ακούστε την εκπομπή “ Αποκλειστικά για παιδιά “ ( Μια εκπομπή για παιδιά κάθε ηλικίας ) κάθε Σάββατο στις 9.45 το πρωί . Την εκπομπή παρουσιάζει η Στέλλα Πλαταρά .

Ακούστε την εκπομπή “ Καλημέρα παιδιά “ ( Μια εκπομπή για παιδιά κάθε ηλικίας ) κάθε Σάββατο στις 10.30 το πρωί . Την εκπομπή παρουσιάζει η Μαρία Φρυδά Παπαγεωργίου .

Ακούστε την εκπομπή “ Συντροφιά με την ελπίδα “ κάθε Σάββατο στις 12 ή ώρα το μεσημέρι .
Την εκπομπή παρουσιάζει ο διευθηντής του παιδικού σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως κύριος Νίκος Σαμπαζιώτης


Ακούστε την εκπομπή “ Κοντά στον όμορφο κόσμο των παιδιών “ κάθε Σάββατο στις 13 το μεσημέρι . Την εκπομπή παρουσιάζει η εκπαιδευτικός κυρία Πηνελόπη Μωραΐτου .

Η ηλεκτρονική διεύθηνση του ραδιοφωνικού σταθμού της Πηραΐκή Εκκλησίας :
http://www.pe912fm.com/default.aspx



Εκπομπές περί οικογένειας και παιδιά και για παιδιά τις οποίες μπορείτε να ακούτε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος :

Ακούστε την εκπομπή “ ΕΛΑ ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΑΣ “ ( Για ό,τι κάνει και δεν κάνει η Εκκλησία στο χώρο της νεότητας ) κάθε Τετάρτη στις 10.30 το βράδυ .
Την εκπομπή παρουσιάζει ο π. Αναστάσιος Βλαβιανός


Ακούστε την εκπομπή “ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΖΩΗ “ ( Το σήμερα και το αύριο των παιδιών ) κάθε Σάββατο στις 16.30 το απόγευμα . Την εκπομπή παρουσιάζει η εκπαιδευτικός Ελένη Κόντου


Ακούστε την εκπομπή “ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
( Αληθινές ιστορίες της πατρίδος μας που μοιάζουν με παραμύθι ) κάθε Σάββατο στις 12 η ώρα το μεσημέρι . Την εκπομπή παρουσιάζει η παιδαγωγός και συγγραφέας Αθηνά Ντάσιου – Γιάννου.

Η ηλεκτρονική διεύθηνση του ραδιοφωνικού σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος :
http://www.ecclesia.gr/greek/ecclesiaradio/index.htm

Keine Kommentare: